Barion Pixel
[rev_slider alias=”home_2″]

Chipes
Időmérés

A rendszer
lelke

A rendszer lelke a Mylaps Bibtag System időmérő rendszer. Használható kisebb és nagyobb tömegrendezvényeken egyaránt. 8 órás üzemidejének köszönhetően áramellátás nélkül is képes üzemelni, illetve az áramkimaradás, áramszünet sem okoz problémát.

1 méteres szőnyegek

1-2-3-4 méteres ellenörző pontokat is létre tudunk hozni, attól függően hogy mennyi szabad hely van az útvonalon.

Easy MAT

Az EASY MAT Szőnyeg 1 perc alatt telepíthető. Ha az utolsó pillanatban kell egy pontot telepíteni, vagy a verseny előtt sok autót vagy buszt kell átengedni abban az esetben EASY MAT megoldást alkalmazunk.

Side antenna

Az oldalantennát olyan helyekre tervezték ahol nem lehetséges az út lezárása vagy az autók nagy sebességgel haladnak. Akár 8m hatótávolság, Ellenőrző pontokra tökéletes megoldás

Az adatbázis

Megfelelő eredményt csak abban az esetben tudunk garantálni, amennyiben megfelelő adatbázist kapunk. Érdemes minél több fórumon a rajtlistát megjeleníteni, hogy egy gender, vagy korosztályos elírás ne az eredményhirdetésen okozzon problémát.

A chipekről általában
Bövebben a chipekről

A bokachipeket a bokára vagy ha karszalag van hozzá csuklóra kell helyezni.

Bokachip

Ezt a fajta chipet a bokán vagy a csuklón kell hordani a verseny alatt, A csuklós változatot azért vezettük be, mert sok versenyen vannak olyan akadályok melyket lábbal is kell teljesíteni, és így leszakadhat a szalag. Használható Triatlon és Akadályfutó versenyeken. A visszagyűjtésről megegyezés szerint általában a versenyszervező gondoskodik. Használható vizes saras eseményeken is.

Rajtszámchip

A rajtszámchipes rajtszámot mindig előre kell felhelyezni, melkas magasságban. Ebből is van visszagyűjthető és megtartható változat. Nagyon fontos, hogy a chip ne gyűrődjön. Erre mind a szervező mind a versenyző figyeljen oda. Rajtszámmegoldásokért kattints ide. Fontos, hogy a chip a rajtszámra vízszintesen legyen felragasztva. Különböző rendszerek különböző módon mérnek. A rajtszámot minden legfelső ruházatra tűzzük, vagy derékra sportrajtszámtartó övvel rögzítsük. A lábra és hátra helyezett rajtszámok esetében nem tudunk garanciát vállalni a pontos időmérésre.

 

Hogyan

dolgozunk

1. Felméjük az igényeket
2. Megtervezzük a stratégiát
3. Véghez visszük a feladatokat

0
ország
0
verseny
0K
résztvevő

Megoldások

Hogyan működik a
gyakorlatban?