Barion Pixel
[rev_slider alias=”home_2″]


Éremgyártás

I. lépés: Tervezés

Érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni ezt a lépést, mert napok telhetnek el az egyeztetések között, és ne ezen csússzon el, hogy megérkezik-e időben a verseny előtt az érem. Hónapokkal a verseny előtt kezdjetek el rajta gondolkozni és tervezgetni, hogy a végleges darabszám meghatározásakor már csak gyártásba kelljen rakni, és feladható legyen szállításra.

Az alábbi lehetőségeid vannak a tervezést illetően:

Megtervezed magad! Arra ügyelj, hogy ventorosan add át nekünk a grafikát!
Saját grafikusod tervezi meg és a vektoros grafikát átküldöd nekünk!
A mi grafikusaink megtervezik, a megbízó elképzelése alapján

II. lépés: Szalag

A szalag nagyon fontos eleme a terméknek, mert itt tudok megjeleníteni a szponzoraidat. Felírható rá a a verseny neve, évszámot ide érdemes felírni mert ha esetleg nem lehetne megtartani a versenyt, akkor a következő évben csak a szalagot kell cserélni, illetve ha marad belőle akkor a következő évben a gyerekfutamra fel tudjátok használni.

III. lépés: Az alapanyag kiválasztása

A leggyorsabban elkészíthető a fém és a zamak érmek, mert a legtöbben ezeket az érmeket rendelik meg, ez nem jelenti azt, hogy nem tudnánk legyártani fa vagy plexi érmet.

Fém

Zamak

Fa

Plexi

Képernyőfotó 2022-04-05 - 9.09.52

Költségek:

Tervezési költség:

A tervezési költség 20.000 Ft érem, és 5.000 Ft a szalag esetén.

Gyártási költség:

Formaköltség a zamak és a fém érem esetében 100 EUR formánként. Ha a grafika vagy a színezés változik, pl helyezettes érem, akkor is csak egyszer kell számolni vele. Ha a rendelési mennyiség eléri a 100db, akkor a gyártási költséget mi álljuk.

Darabár: Az alapanyag ára folyamatosa növekszik, ezért érdemes minél előbb leadni a rendelést. 2021-ben 70%-al nőtt az alapanyag ára. Az ár 1500 Ft-nál kezdődik, de a szokásosnál kisebb méretű érem, és egyszerű szalag esetén kihozható olcsóbban is.

Szállítási költség:

11.400 Ft/karton. Egy kartonba 150-200db érem fér. Szállítási határidő 3 nap.

Határidők:

Tervezési határidő:

10 munkanap

Gyártási határidő:

12 munkanap

Szállítási határidő:

3 munkanap

 

Referenciák