Barion Pixel
[rev_slider alias=”home_2″]


Off-line
Marketing

Az on-line vonal nagyon fontos része az életünknek, de nem lehet elmenni az mellett, hogy minimális költséggel nagyon értékes megjelenést tudunk biztosítani a partnereinknek. Mert ezek az anyagok mind off-line mind on-line meg tudnak jelenni a későbbiekben. Gondoljunk például az esemény technikai pólójára, vagy sapkájára. A rajtkapun való megjelenésnek köszönhetően több ezer fényképen megjelenik pl. a partner terméke vagy logója.

Rajtkapu molino

A legsikeresebb prezentációs termékünk egyike. Ha nincs külön fotófal akkor itt szeretnek a legszívesebben fényképezkedni a sportolók. A felső és az oldal molinó testre szabható, egyedi gyártásra van lehetőség. A molinók költségére kérjen árajánlatot.

Méretek:

Oldalsó molinó 180cmx90cm

Felső molinó 250cmx90cm

Strand-zászló

A Strandzászló hatékonyságát nem kell bemutatni. Könnyen összeszerelhető, nagyon jól mutat a képeken, termék elhelyezésre is alkalmas.S-M-L magasságban is elérhető

Fotófal

Ha ki szeretnéd maxolni a szponzorok megjelenítését akkor válaszd a Watchman fotófalat. Stabil, szélálló, Aluminium gyártás.

Felfújható Fotófal

Előnye: nagy jól látható felület, első oldala fotófal, másik oldala dobogó háttér

Hátránya: áramforrást igényel

A meglévő molinók is felhelyezhetők, illetve egyediek is gyárthatóak hozzá

Pódium-Dobogó

A dobogós fényképeket nagyon sokan, nézik, és osztják meg.

A dobogó eleje egyediesíthető.

Logózott ajándékcsomag

Az abszolút bajnokoknak. Egyediesíthető. Exkluzív csomag

Rajtszám

Lehetőség van megjelenni a rajtszámon, ami szintén egy költséghatékony reklámfelület.

Runnertag

A Runnertag egy instant azonosító felület, így a futók azonnal elérik a fényképeket amin szerepelnek, nem kell átböngészni a teljes mappát, így azonnal, a szponzor vízjelével ellátott fényképeket tudnak megosztani a közösségi médiában.

Egyedi trófea

Egyedi trófea gyártására nyújtunk lehetőséget. Az anyaga lehet fém, fa, plexi, vagy akár mind együtt meg tud jelenni a kész termékben.

Éremszalag

Az éremszalag mindig jól látszódik, mind a nyakában, mind otthon a falon, mind a közösségi médiában megosztva.

Partnereink